Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тотальне невезіння: БК Тернопіль втрачає перемогу на останніх секундах гри з Будівельником

Тернопільському баскетбольному клубу просто хронічно не щастить — сьогодні, в виїзному матчі з Будівельником, тернополяни спочатку перевели матч в овертайм, а там упустили перемогу.

За три хвилини до завершення основного часу тернополяни програвали 12 очків, але пресинг і серія триочкових влучань скоротили рахунок, а за 5 секунд до сирени Максим Луценко триочковим кидком перевів гру в овертайм.

Наприкінці додаткового часу попереду були вже тернополяни, але за 23 секунди до завершення гри при +2 не реалізували два штрафних кидки. В атаці у відовідь Будівельник набрав два з фолом, а потім ще й добив м’яч після неточного штрафного. За 10 секунд до завершення тернополяни атакували вже за -2, двічі кидали триочкові, але вдруге в матчі дива вже не сталося — м’яч відбивався від душки в поле. Прикра поразка…

БК «Будівельник» — БК «Тернопіль» – 92:90 ОТ (21:16, 21:28, 21:13, 20:26, 9:7)
Тернопіль: Гріффін (4 очки + 5 підбирань + 2 передачі), Бояркін (12 очок + 5 підбирань + 8 передач), Фурстінгер (13 очок + 7 підбирань + 2 передачі), Сандул (12 очок + 6 пiдбирань + 2 передачі), Долежай (9 очок + 1 підбирання + 2 передачі) – старт, Кларк (10 очок + 4 підбирання + 2 передачі), Боднар, Дашич (13 очок + 8 підбирань + 1 передача), Луценко (17 очок + 6 підбирань + 3 передачі), Місяць, Шиманський, Головчик.

 

Став свідком вчинення тяжкого правопорушення: поліція розшує тернополянина (ФОТО)

18-річна тернополянка Анастасія Бачинська — у топ-10 багатоборства на чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики