Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Писанкарство додає сили”. У Заліщиках провели передвеликодній майстер-клас (ФОТО)

Працівники Заліщицької міської ради взяли учать у майстер-класі з писанкарства. Майстер-клас проходив під керівництвом народного майстра Ігоря Боднара.

“Це було неймовірно цікаво. Об’єднання навколо писанкарства — не лише шана нашій історії, а й міцний зв’язок поколінь. Кожна писанка — це історія, зашифрована в символах та кольорах, що передається від одного майстра до іншого. У цьому мистецтві — сила нашої культури і важливість коріння, яке тримає нас разом, незалежно від того, де ми знаходимось.

Запах воску свічки, кропітка робота з кожним яйцем налаштовували на хорошій настрій та подарували передчуття Великодня. Дякуємо Ігорю Романовичу та Світлані Вікторівні – директору Будинку дитячої та юнацької творчості Заліщицької міської ради за професійність, можливість передати свої думки через мистецтво і зробити щось неповторне своїми руками. Саме в цей важкий для нашої країни час ми повинні як ніколи відроджувати та продовжувати наші давні традиції”, – йдеться в дописі на сторінці міської ради.

Тернополянин намагався відправити за кордон унікальні скам’янілості віком понад 400 млн років

Ні авто, ні грошей. Понад 200 тисяч гривень тернополянин перерахував… шахраєві