Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Спортивний ярмарок, вишивка та читання – тернополянам є де розгулятися на вихідних

Цими вихідними на жителів та гостей міста очікує справжній спортивно-мистецько-літературно-культурний бум. Деталі читайте нижче. 

Субота, 9 вересня

7:00 – 23:00 – 10-ий фольклорно-мистецький фестиваль «Борщівська вишиванка». Гості фестивалю матимуть можливість пізнати красу та витонченість борщівської вишиванки, а також скуштувати борщ на будь-який смак (буде представлено понад 50 рецептів страви). Фестиваль відбудеться у м. Борщів Тернопільської області.

10:00 – 13:00 – легкоатлетний пробіг навколо Тернопільського озера – «Озеряна 2017». Учасники заходу зможуть пробігти дев’ятикілометрову дистанцію. Реєстрація відбудеться біля пристані у парку ім. Т. Шевченка.

10:00, 11:55, 15:50, 17:45 – прем’єра мультфільму «Вартові джунглів». Показ відбудеться у кінотеатрі «Сінема Сіті», ТЦ «Подоляни».

12:30 – 18:00 – масштабне свято спорту – Ternopil sport fest-2017. Програмою заходу передбачені показові виступи тернопільських спортивних колективів різних напрямків (школи вуличного танцю «Nino», клубу «Асфура», спортивно-мистецького клубу «Wellfitness», школи #PoleSPECIAL та ін.). Також буде проведено турніри з волейболу та флорболу, змагання на роликах-скейтах, майстер-клас на баланс-бордах та виступи майстрів вітрильного спорту, SUP серфінгу, веслування на драгонботах. Місце проведення – набережна Тернопільського ставу.

16:00 – 17:00 – «Влітку ми не нудьгували!» – суботнє читання книжки Малгожати Стрековської-Заремби «Канікули з коровою, танком і злодієм» для дітей 6-10 років у книгарні «Є». Вхід вільний.

20:00 – концерт TERNOPIL OR BUST. Виступи трибют-гурту “BID GUN” та італійця Matteo Giovannone, гурту AKCESORIA AC/DC. Квитки на концерт можна купити на сайті Gastroli.ua, або в ЦУМі (відділ Konica). Місце проведення – «Коза» бар.

20:00 – концерт київського дуету Peredmova у ресторан-барі «Бункермуз». Для справжніх поціновувачів прекрасного є можливість насолодитися мрійливою атмосферою поп-музики та приємно провести вечір.

Неділя, 10 вересня

7:00 – 23:00 – 10-ий фольклорно-мистецький фестиваль «Борщівська вишиванка» – продовження суботнього святкування у тому ж стилі.

12:00 – 19:00 – ярмарок спорту 2017. Гостям надається ожливість обрати спортивну секцію у ТЦ «Подоляни» (бойові мистецтва, силові види спорту, фітнес та гімнастика, сучасні та бальні танці, спортивні танці, бокс, технічні види спорту). Вхід вільний.

10:30 – «Круті віражі» – дитячі велосипедні перегони. Змагання для дітей від 2-х до 10-ти років відбудуться на алеї, поблизу Тернопільського замку (вул. Замкова, 12). Реєстрація розпочинається о 10:00 год.

12:30 – на зустріч «Стосунки: Я і Важкі люди» запрошує IT house. Аналіз відносин з людьми, спілкування з якими викликає у вас дискомфорт (в тому числі і спілкування з «важкими клієнтами»). Вартість – 100 грн.

13:30 – 16:30 – «Бісквіт по-тернопільськи готують діти» – центр дитячого розвитку «Класики» запрошує дітей у Bunkermuz на кулінарний майстер-клас. Обов’язковий попередній запис за тел.: 067 350 87 88. Вартість участі – 90 грн.

16:00 – «Yoga Day» на Єлисейських полях (Набережна Тернопільського ставу). Ознайомлення всіх охочих з культурою йоги як стилю життя та образу мислення. Майстер-класи від Міли Кучеренко («Power yoga»),  Володимира Сови (Медитація під звуки мантр) та Лілії Парій («Йога в потоці»).

Олександра Баліцька

 

Дивовижна подорож тернополянки до Кракова (ФОТО)

Тернополяни платитимуть за опалення під’їздів