Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Мариновський оскаржив у суді рішення Федерації футболу України

29 квітня у клубі комбінату “Будіндустрія” відбулася чергова звітно-виборча конференція громадської спілки “Тернопільська обласна федерація футболу”.


На конференції були присутні 66 делегатів (по три від кожного колективного члена федерації) з різних куточків області. У переважній більшості вони — досвідчені футбольні фахівці та організатори, завдяки яким і розвивається футбол на Тернопіллі.
Делегати заслухали звіти голови федерації та КРК, визнали їх роботу задовільною, після чого приступили до виборів. Одноголосним рішенням делегатів головою ТОФФ обрано Володимира Мариновського. Крім того, обрано трьох перших заступників голови (ними стали Андрій Яблонський, Андрій Мотика та представник Бережанщини Нестор Колодка), а також трьох заступників — Олега Мамуса, Сергія Лісового (Тернопільський район) та Руслана Адамовича (Збаразький район). Обрали делегати також новий склад виконкому (туди увійшли представники практично всіх районних федерацій) та КДК).
Два тижні тому конгрес Федерації футболу України виключив ТОФФ зі свого складу, а її керівника Володимира Мариновського — зі складу виконкому ФФУ. Нині ті рішення оскаржені в суді і на 16 травня планується перше засідання Печерського районного суду м. Києва щодо цієї справи. Та, як би там не було, суботня конференція засвідчила, що ТОФФ ще зарано нехтувати і скидати з рахунків.
Джерело: Нова тернопільська газета

Стало відомо, скільки заплатять тернополяни за теплі батареї у квітні

Тернополяни скаржаться через нашестя травневих хрущів