Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Зачинщиком скандальної бійки у Тернополі міг бути потерпілий?

За інформацією сайту «Репортер», винуватцем конфлікту у готелі «Глобус», внаслідок якого був жорстоко побитий АТОвець Олександр Починок, міг бути потерпілий.

Про це, як повідомили «Репортеру» власні джерела, свідчать записи відеокамер, встановлені у готелі.

Судячи з відео, яке наразі перебуває у власників «Глобуса» та правоохоронців, потерпілий нібито першим спровокував конфлікт із незнайомцями, всіляко ображаючи їх, а потім нібито зробив ще й кілька пострілів зі зброї, яку мав при собі.

Поки викривальні плівки із записом знаходяться у правоохоронців і чекають на оприлюднення, інформація про це надходить від ймовірних очевидців конфлікту . Зокрема, на сайті www.0352.ua коментують, що ті хлопці, яких ЗМІ вже охрестили «тітушками» та «представниками Оплоту» нібито заспокоювали колишнього призера чемпіонату Європи з біатлону Олександра Починка

«Насправді, якщо вірити очевидцям, все було навпаки. Саме ті “тітушки” і заспокоїли ту особу. Саме він і був причиною сутички, оскільки нецензурно лаявся…», – йдеться в одному з коментарів (орфографію та пунктуацію збережено). 

Відкритим залишається питання, чи випадковою була бійка або пан Починок навмисне спровокував інцидент задля іншої мети, адже молодиків одразу ж прив’язали до агрогіганта «Мрії», де харківська фірма виконує охоронні функції. Тим часом головний поліцейський краю Олександр Богомол вже спростував інформацію про те, що приїжджі є членами «Оплоту», всі вони офіційно представляють харківську юридичну компанію «Легіон».

Нагадаємо, вихідними інтернет-ресурс «Тернополяни» поширив інформацію, що 22 квітня у готельному комплексі «Глобус» начебто представники харківського «Оплоту» жорстко побили бійця АТО Олександра Починка.

У Тернополі на вулиці падають важкі металеві конструкції (ФОТО)

Чергового алкогольного рекордсмена спіймали у Тернополі