Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В Укрзалізниці прокоментували випадок, що трапився із непритомною пасажиркою

В Укрзалізниці зазначають, що непритомну пасажирку поїзда на Тернопільщині не залишали напризволяще.

пасажир-перонВ Укрзалізниці прокоментували випадок, що стався 29 липня із жінкою-військовослужбовцем – пасажиркою поїзда № 112 Львів – Харків.

Як уже раніше повідомлялися, про випадок із непритомною жінкою розповіли очевидці у соціальних мережах.

Зокрема, на офіційному сайті Укрзалізниці із цього приводу зазначено: “О 19:44, коли жінці стало зле, начальник поїзда одразу по радіозв’язку повідомила черговому по станції, щоб викликати «швидку допомогу». Карета «швидкої» прибула на станцію Підволочиськ о 19:52. За цей час група військових, які їхали разом із пасажиркою у вагоні №1, винесли її на свіже повітря на перон, а провідники надали нашатирний спирт із аптечки, що знаходилася у цьому ж вагоні та була повністю укомплектована необхідними ліками. Старший військового підрозділу прийняв рішення залишити із жінкою-солдатом до прибуття медиків сержанта ЗСУ, а решта військових продовжили поїздку за маршрутом. Пасажирку каретою «швидкої допомоги» було доправлено до районної лікарні м. Підволочиськ. Затримка поїзда склала 16 хвилин. Поїзд вирушив за маршрутом, коли медики вже прибули на перон.

Старший підрозділу – майор ЗСУ зазначив, що претензій до начальника поїзда та поїзної бригади немає. Наразі стан жінки задовільний, вона знаходиться у Львові – у військово-медичному клінічному центрі Західного регіону”.

 

Анархія на дорогах Тернопільщини закінчилася – тепер водіїв зупинятимуть просто так

Депутат обласної ради керуватиме Тернопільською районною лікарнею