Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

ФК “Тернопіль” зазнав поразки і ще більше наблизився до другої ліги (ВІДЕО)

У матчі 25-туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги ФК “Тернопіль” в гостях зазнав поразки від команди “Черкаський Дніпро”.

фк-тернопиль1Тернополяни на рівних грали з одним із лідерів першої ліги, однак долю матчу вирішили останніх 5 хвилин.

На 89-ій хвилині захист тернополян допустився прикрої помилки і цим скористався екс-гравець тернопільської “Ниви” Ігор Семенина, який зараз виступає у Черкасах. Саме він і відкрив рахунок у матчі.

Тернопільській муніципали спробували відігратися і усією командою побігли до воріт суперника у той час коли наш воротар вибивав м’яч із штрафного майданчика.

Проте черкащани перехопили шкіряну кулю і розвинули стрімку атаку.

Тернопільський захисник Соколовський збив суперника і власному штрафному майданчику, за що був покараний прямою червоною карткою за зрив атаки.

Суддя без вагань вказав на 11-метрову позначку.

Бушман чітко реалізував пенальті.

2:0 – поразка ФК “Тернополя” і турнірне становище нашої команди, яка перебуває на передостанньому місці, ще більше ускладнилося. Найближчий конкурент ФК “Суми” здобув перемогу і тепер випереджає тернополян уже на 4 очки.

Отож, наступний матч, який відбудеться 11 травня  у Тернополі, буде найважливішим для нашої команди у боротьбі за збереження прописки у першій лізі.

Тернополяни прийматимуть свого основного конкурента ФК “Суми” і в цьому матчі їм потрібна тільки перемога. За нічийного результату тернополянам потім важко буде ліквідувати відставання у чотири очки від сумчан, а у випадку поразки розрив становитиме 7 очок і шанс на збереження прописки у першій лізі будуть фактично втрачені.

Скандальний тернопільський нардеп почав підтримувати підвищення тарифів (ВІДЕО)

Сергій Жадан співав у Тернополі із “собаками”