Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сергій Жадан співав у Тернополі із “собаками”

Відомий український письменник Сергій Жадан разом із харківським гуртом «Собаки в космосі» презентував на тернопільському мистецькому фестивалі «Ї» новий музичний альбом «Пси».

ЖаданПрацюють хлопці в жанрі ска-панку.

Четверта за ліком платівка містить 10 композицій, створених у співпраці з берлінським музикантом, лідером гурту «RotFront» Юрієм Гуржи. Записували альбом у кількох студіях Києва та Харкова протягом останніх півроку.

Над мастерингом платівки працювала команда легендарної лондонської студії «Abbey Road». Нові треки учасники гурту називають «біблійно-безкомпромісними» та «апокаліптично жорсткими».

— Над новим альбомом працювали з минулого літа, з часу нашого виступу в Кременчуцькій виховній колонії, — зазначив фронтмен колективу Сергій Жадан. — Ми побачили цілком іншу аудиторію — вихованців закладу, позбавлених можливостей відвідувати концерти, проте не позбавлених права на розуміння та підтримку. Саме про них, ми написали композицію «Пси», яка визначила тональність і настрій усього альбому. Основний меседж пісень — життя завжди залишає право вибору. Можна боятися, а можна любити.

Андрій ОМЕЛЬНИЦЬКИЙ, фото автора

ФК “Тернопіль” зазнав поразки і ще більше наблизився до другої ліги (ВІДЕО)

У Тернополі водій заблукав та скоїв ДТП через відсутність дорожніх знаків