Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Дмитро Добродомов про вбивство депутата на Тернопільщині: такого не було навіть в “лихі 90-ті”

Лідер партії “Народний контроль”, народний депутат України Дмитро Добродомов прокоментував вбивство громадського активіста із Кременця Віталія Ващенка.

Ващенко“Всі ознаки злочину свідчать, що це було замовне вбивство! Віталій займався розслідуваннями незаконної вирубки лісу, та боровся із свавіллям у судовій системі, займав активну громадську позицію, і вочевидь був не зручним для багатьох покидьків. Його забили насмерть, просто біля подвір’я його ж будинку… Такого в країні не було навіть в “лихі 90-ті”. – зазначив Дмитро Добродомов на своїй сторінці у Facebook.

Водночас лідер партії “Народний контроль” звернувся до Генерального прокурора України Юрія Луценка та міністра МВС Арсена Авакова з проханням в взяти від особистий контроль об’єктивне розслідування цього злочину.

“До відповідальності мають бути притягнені як виконавці, так і замовники цієї розправи”. – зазначає Дмитро Добродомов.

Нагадаємо, вчора ввечері невідомі зловмисники жорстоко побили громадського активіста, депутата Кременецької міської ради від партії “Народний контроль” Віталія Ващенка. Від отриманих травм чоловік за кілька годин після побиття помер у лікарні.

Як ми уже повідомляли, поліція основним мотивом вбивства вважає громадську і політичну діяльність Віталія Ващенка.

 

У тернопільській поліції назвали основну версію вбивства громадського активіста

Неймовірний “Останній дзвоник” на Тернопільщині – директора спіймали на хабарі