Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Кременці вбили відомого громадського активіста Віталія Ващенка

У місті Кременець Тернопільської області побили до смерті місцевого громадської активіста, члена Народної Ради Віталія Ващенка.

ВащенкоНапад стався у четвер, 26 травня, близько 22-ої години вечора біля будинку активіста, повідомляють у спільноті “Типовий Кременець”.

“Двоє молодиків, які вичікували його біля подвір’я, дочекалися коли він зайде в двір і попрямує в бік машини. Підібравши хороший момент вони підбігли і почали лупцювати загиблого. На шум звернули увагу сусіди, котрі бачили як нападники бігли з місця злочину, вони і викликали швидку медичку допомогу”. – йдеться у повідомленні спільноти “Типовий Кременець”.

Після госпіталізації лікарі боролися за життя Віталія Ващенка до останнього, але близько 2 години ночі його серце перестало битися…

На тілі загиблого не залишилося живого місця,безліч січених ран,внутрішня кровотеча, зазначають у соцмережі.

“У нашому місті у нього було безліч ворогів. Ми прекрасно розуміємо що це не звичайні гопники, а замовлена справа. За декілька днів до цього Віталія було повідомлено що на нього готують напад, але він це не сприйняв в серйоз.
Нападники втекли з місця злочину на чорній Ауді з чернівецькими номерами.
Людина яка замовила Віталія бездушна, в нього залишилося двоє дітей, які тепер будуть жити без батька”. – пишуть користувачі соцмереж.

 

У Тернополі пляж “Циганка” розрили бульдозерами (ФОТО)

Селяни відмовилися від мільйонних інвестицій через дуже “вагому” причину