Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чи варто записуватися на дистанційний курс англійської мови: чи можливе ефективне навчання онлайн

Відвідування мовної школи – вигідний шанс покращити навички, але не кожен має можливість регулярного відвідування. Серед причин і невідповідний графік, і незручне місце розташування, небажання ходити на групові заняття та ін. Сучасність пропонує безліч можливостей вивчати англійську самостійно, проте заняття з викладачем дадуть кращий результат. Відповідний вихід – це вибір навчання англійській дистанційно. Такі уроки нічим не відрізняються від стандартних, але при цьому студент перебуває у комфортній обстановці та може зосередитись на навчанні у вільний час.

Чи можна вивчити англійську з нуля дистанційно у Тернополі?

Багато майбутніх студентів питання про те, чи можна отримати хороші знання з нуля, вивчаючи англійську мову в Тернополі, хвилює насамперед. Можна за умови, що це будуть не самостійні заняття, а з учителем. Це вкрай важливо спочатку, коли має опрацьовуватися правильна вимова. Та й надалі набагато простіше розуміти граматику, коли її пояснює фахівець.

Складові в офлайн та онлайн типів навчання в Тернополі одні й ті самі. Це вчитель, студент та навчальні посібники. Різниця лише у форматі подачі матеріалу. Результат виходить однаковим.

Особливості дистанційного навчання

Дисципліна та мотивація – ось головні складові успіху. Навіть якщо вибрано дистанційний курс англійської мови, це не означає, що можна розслабитись. Для досягнення цілей доведеться також наполегливо працювати. Онлайн заняття з англійської наділені масою переваг, але все одно доведеться змиритися з деякими особливостями:

  • Групове навчання чи одиночне – школа ENGLISH PRIME дозволяє вибрати із двох варіантів. У першому випадку увага вчителя зосереджена одному студенті. Але в другому – набагато більше можливостей для розвитку комунікативних навичок, та й такі заняття проходять цікавіше.
  • Уроки ведуться відповідно до конкретного розкладу. У призначений час потрібно виходити в інтернет та зв’язуватися з викладачем. Але вибрати відповідний графік неважко.
  • Тимчасові рамки. Як і в школі, віддалене заняття не можна покинути, доки воно не завершиться. Це тренує не тільки посидючість, але й поважне ставлення до оточуючих.

Переваги та недоліки дистанційних уроків

Мовні курси онлайн-формату активно набирають популярності, і багато шкіл включають таку можливість у програми. Подібну затребуваність пояснити неважко:

  • Заняття онлайн – підходящий вибір для затятих мандрівників. Адже все, що потрібно, це комп’ютер та інтернет.
  • Студенту не доводиться витрачати час і гроші на дорогу, особливо якщо школа далеко від дому. Отже, порядок можна розподілити раціональніше.
  • Уроки в онлайн форматі набагато дешевші, ніж в умовах школи, адже можуть проводитися звідки завгодно, і немає необхідності орендувати приміщення.
  • Хоча заняття проходять за розкладом, доступ до навчальних посібників відкритий цілодобово. Якщо з засвоєнням матеріалу виникли певні проблеми, його можна знайти та опрацювати самостійно у вільний час. Домашні завдання також виконуються у електронному форматі.

Але дистанційне вивчення англійської, як і будь-який інший вид навчання, має і деякі негативні моменти:

  • Необхідність самодисципліни. Оскільки для відвідування заняття немає необхідності кудись їхати, потрібна самодисципліна, щоб відвідування були регулярними та своєчасними.
  • Стабільне з’єднання з Інтернетом. Тільки так можна гарантувати, що відеозв’язок не почне гальмувати чи зависати. Інакше не можна говорити про успішність заняття.
  • Формат відео. Це відмінний вибір для проведення уроків у реальному часі, однак такий формат не зможе дозволити повноцінну комунікацію і між студентами, і з учителем.

    Як підготуватися до продуктивного заняття

    Курси англійської мови дистанційно хороші тим, що відбуваються у максимально комфортних для студента умовах. Немає значення, де він знаходиться і навіть як виглядає в даний момент. Все, що потрібно від учня, – це присутність на онлайн-конференції та бажання навчатися. Але навіть до інтернет-заняття потрібна підготовка. Зробити це нескладно:

    • Уточнити рівень володіння мовою. Це потрібно перед першим заняттям. Щоб дізнатися про свій рівень, достатньо пройти один або кілька спеціальних тестів, яких достатньо в мережі. Також багато шкіл пропонують безкоштовний перший урок, де викладач сам зможе дати оцінку навичкам студента.
    • Знайти тихе місце. Бажано, щоб під час заняття ніхто не відволікав розмовами, а в кадрі не мелькали сторонні люди.
    • Наперед відкрити навчальний посібник. Заодно підготувати і канцелярію – блокнот та ручку для записів. Важливо, щоб все необхідне було відразу під рукою. Тоді не доведеться витрачати зайвий час на пошуки.

На Тернопільщині у гаражі виявили 500 пляшок горілки, 80 л спирту та 230 пачок сигарет

На Тернопільщині зупинили вантажівку із лісопродукцією: хотіли “відкупитися” (ФОТО)