Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Школярі з Тернопільщини виставили на аукціон 13 тризубів, щоб зібрати кошти для “Азова”(ФОТО)

13 тризубів від школярів із Залізців! На вчорашньому благодійному заході “Сила народу” в Залізцях було виставлено на аукціон 13 унікальних тризубів, які виготовили місцеві школярі. Вдалося виручити за патріотичні лоти понад 10 тисяч гривень. Найбільше вторгували за металевий тризуб від випускників школи – 6 тисяч гривень.

Кошти від аукціону і загалом збір із благодійного заходу передали на придбання вантажівок для бригади НГУ “Азов”.

“До Дня державного Герба України наші учні разом із керівниками створили Герби, – розповіла директорка Спеціалізованої школи І-ІІІ ст. смт. Залізці Наталія Храбцьо. – Долучилися до акції школярі від 1 до 11 класу. Виготовляли Герби зі своїми класними керівниками при допомозі керівників гуртків Дуди Марії Романівни і Мусяло Марії Ярославівни. Кожен Герб оригінальний – із кольорового паперу, з панно, ниток, з металу. В кожному – душа!

Коли ми дізналися про благодійний захід, запропонували наші Герби. Потрібно було занести стенд із Гербами в будинок культури. “Діти, а ви знаєте, куди ми передамо Герби?” – запитала учнів. “Знаємо!” – раділи. Разом зі школярами ми долучися до заходу. Під час аукціону я підстрибувала на кріслі (усміхається, – авт.). Долоні пашіли від оплесків, переповнювали емоції. Школярі були щасливі! Це стане стимулом продовжувати допомагати нашим захисникам. Щосуботи збираємося в приміщенні школи, ліпимо вареники, готуємо салати, тушківки, каші з м’ясом, печемо печиво на передову. Дякуємо Благодійний фонд “Покрова” за організацію заходу. Мешканці громади змогли в такий важкий час трошки відволіктися, а головне – ще більше сповнилися духом для подальшої боротьби”.

Вірний товариш та побратим: на війні загинув Сергій Бутенко із Шумська (ФОТО)

Уже є графік відключення електроенергії на Тернопільщині з 27 лютого по 5 березня