Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Найкращий смартфон 2023 року: який він?

Компанія Самсунг продовжує радувати користувачів на початку року: традиційно випускаються флагманські моделі виробника. Одна з них – Galaxy S23. Замовити новинку за доступною ціною завжди можна в фірмовому магазині samsungshop.com.ua.

Короткий огляд моделі

Виробнику вдалося створити найпотужніший компактний смартфон на ОС Андроїд, що підтверджується цифровими тестами та заявленими параметрами. В компактному корпусі 6,1 дюйма схована надзвичайна потужність: для версії створено особливий чип з додатковим розгоном.

Звісно, деяких користувачів можуть не влаштувати відмінності від попередньої 22 моделі, але в ході експлуатації можна легко виявити всі переваги. Взяти хоча б блок камер, який майже не виділяється на корпусі, не збільшує його товщину.

Додатково варто відзначити доступну вартість пристрою. Вона помітно нижча, ніж гаджети основного конкурента.

Переваги та недоліки

Щоб оцінити новинку, варто дізнатися про її плюси. А таких немало:

  • зручний дизайн та захист за стандартом ІР68;
  • яскравий екран (яскравість збільшена на 35% в порівнянні з попередньою версією);
  • якісні стереодинаміки;
  • найшвидший процесор для смартфонів на Андроїд;
  • висока якість фото та відео та багато іншого.

Крім того, не можна не відзначити виправлення попередніх помилок. Наприклад, це стосується алюмінієвих граней, які втрачали напилення навіть при використанні смартфона в чохлі.

Звісно, є і кілька недоліків. Наприклад, версія на 128 Гб використовує застарілий тип пам’яті, хоча це ніяк не позначається на комфорті роботи. Камера не підтримує Dolby Vision та 10-битний колір екрана, що давно реалізовано у конкурентів. Крім того, під час навантаження на графічний процесор у вимогливих іграх спостерігаються проблеми з зображенням.

Але навіть ці незначні недоліки не роблять модель гіршою. На початок 2023 року її можна назвати однією з найкращих у світі. Параметри пристрою залишаться актуальними протягом кількох майбутніх років, тому можна сміливо купувати новинку для власного користування чи в подарунок.

“Батьки і рідні колись знайдуть сили мене простити…”: судять водія автобуса, де загинуло троє студентів

Пошуковий та динамічний ремаркетинг на Google: як вибрати ефективніший