Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ялинка з синьо-жовтими прапорцями прикрасила місто на Тернопільщині

У місті Борщеві на майдані Незалежності відбулося різдвяне дійство «Коли в домівки стукає Різдво – я прошу миру в Бога у молитві». Цьогоріч майдан прикрасила ялинка із синьо-жовтими прапорцями та різдвяна шопка.

Напередодні Різдва містяни разом зі священнослужителями усіх церков міста помолилися за перемогу українського війська у війні з російськими окупантами та за мир в Україні.

«Всесильний Господи, почуй молитви дітей Твоїх, споглянь в час важких випробувань на державу нашу – Україну. Благослови та зміцни воїнів наших, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Правдолюбивий Господи, не дай ворогам знищити державу, народ та святині наші. Благаємо Тебе, даруй нам з іменем Твоїм перемогу і справедливий мир наблизь» – такими словами усі присутні просили у Господа Миру для української землі, – йдеться в дописі міської ради.

Колядки та віншування звучали у виконанні хорової групи народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Збручани» Борщівського міського будинку культури.

“Попри війну щодня об’єднуємо закохані серця…” В яких областях України найбільше шлюбів?

Як вимикатимуть світло на Тернопільщині з 26 грудня до 1 січня: графік оновлений