Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Чому навколо мене здійняли таку бучу…” Олена Білосюк зняла свою кандидатуру з виборів президента Федерації біатлону України

Наша землячка, українська біатлоністка Олена Білосюк (Підгрушна), заявила, що не боротиметься за посаду президента Федерації біатлону України.

14 листопада у Федерації біатлону України мають визначити наступного президента. На посаду також претендують капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний та чинний Народний депутат України Іван Крулько. З ними планувала конкурувати 35-річна Олена Білосюк, яку висунули на посаду від відділення біатлону комунальної установи Тернопільської обласної Ради. Але всього за кілька днів біатлоністка оголосила, що усувається з кандидатства через неможливість бути присутньою на звітно-виборчій конференції ФБУ.

“Останніми днями з подивом спостерігаю за гострою реакцією спільноти на висунення моєї кандидатури на вибори президента федерації. І відверто не розумію, чому навколо мене здійняли таку бучу, – написала Олена.
Ще весною багато людей агітували мене йти на очільника федерації. Конференцію перенесли, я продовжила тренувальний процес. Ні піаром, ні агітацією не займалась. Так, у мене є певна підтримка серед спортсменів та вболівальників, та я одразу казала, що не хочу лізти поміж двох вогнів.
Те, що мене подали, як кандидата, це воля відділення (у нас демократична країна).
Наразі я на навчально тренувальному зборі. Згідно наказу Національної гвардії України, не маю права покидати місце розташування. Відповідно, фізично прийняти участь у конференції не є можливим, що автоматично усуває мене, як кандидата на пост президента Федерації біатлону України (згідно зі статутом ФБУ).
Дякую за довіру тим, хто мене висунув та підтримує, але я не готова до обрання на цю посаду цього року. Сподіваюсь, разом із миром у нашу країну прийде і свідомість. І міжусобні чвари у соцмережах перейдуть на рівень діалогу між дорослими людьми”.

Біля Ангелівки зіткнулися “Ауді” та “Шкода”: є травмовані

Студенти з Тернополя приготували смаколики і вітаміни для військових