Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Рекомендації щодо вибору букмекерської контори для ставок на кіберспорт

Професійні беттери рекомендують робити ставки на кіберспорт у букмекерських конторах з ліцензією. Робити ставки на гроші зможуть лише зареєстровані гравці.

Особливості ставок на кіберспорт

Частка ставок на кіберспорт стрімко зростає. Цей вид розваг вважається популярним, а призові фонди великих турнірів постійно зростають. Якщо плануєте зробити ставку на кіберспорт, то спочатку потрібно вибрати відповідний турнір. Щоб заробити на ставках, також потрібно вибрати надійного букмекера.

Як працюють ставки на кіберспорт

Букмекерські контори пропонують клієнтам величезний вибір ставок на кіберспорт. До найпопулярніших кіберспортивних дисциплін відносять: Dota 2, CS:GO, PUBG та інші. Букмекери намагаються пропонувати великий вибір спортивних дисциплін із великими фондами. Одним із найпопулярніших турнірів вважається The International. Розмір призового фонду на цьому турнірі складає 40 мільйонів доларів.

Переваги ставок на кіберспортивні матчі

Ставки на кіберспорт мають безліч особливостей та переваг. До головних переваг ставок на кіберспортивні матчі відносять наступні моменти:

  1. Букмекерам важко правильно розрахувати коефіцієнти. Складанням лінії у БК займаються досвідчені аналітики. При цьому в БК не завжди знайдеться фахівець із кіберспорту. Популярні букмекерські контори пропонують абсолютно різні коефіцієнти.
  2. Зручність аналізу. Букмекери часто проводять численні трансляції на стрімінгових сайтах. Завдяки цьому беттери зможуть спостерігати за ігровим процесом у режимі реального часу.
  3. Гарний вибір подій. Кіберспорт поступово завойовує увагу користувачів. Щодня в лініях з’являються нові кіберспортивні дисципліни.

До мінусів можна віднести велику кількість договірних матчів. Організатори турнірів намагаються боротися із цим явищем, але у них не завжди виходить.

Типи ставок на кіберспорт

Перед тим, як робити ставки на кіберспорт, Україна потрібно ознайомитися з доступними пропозиціями в БК. Популярні букмекери пропонують такі види ставок для своїх клієнтів:

  1. Ставки на результати. Ставки на кінець вважаються одними з найпоширеніших. Користувачам досить просто правильно вибрати команду, яка стане переможцем матчу. Деякі формати турнірів не передбачають нічийних результатів.
  2. Гандікапи. Цей термін має англійське коріння. Ставки позначають підсумкову різницю у рахунку на користь однієї з команд.
  3. Тотали. У кіберспорті є ставки на тотали. Під тоталами найчастіше маються на увазі ставки на кількість карток або вбивств.
  4. Ставки на статистику. Букмекери часто приймають ставки на результати статистики однієї гри. Якщо говорити про чемпіонати Dota 2, то сюди відносять: першу зруйновану будову, першу кров або перші 10 вбивств.
  5. Ставки скінами. Скини визначають зовнішній вигляд предметів чи персонажів.

Це основні типи ставок, які можна побачити у букмекерських конторах. Асортимент ставок може відрізнятись залежно від БК.

Принцип роботи live-ставок на кіберспорт

Ставки на кіберспорт в цьому режимі доступні не тільки на основні кіберспортивні дисципліни. Зі зростанням популярності кіберспорту букмекерські контори намагаються збільшити свою live-лінію. Якщо вирішили зробити парі, потрібно враховувати такі фактори:

  • статистику команд;
  • психологічний стан гравців;
  • особливості певної картки;
  • вибір персонажів;
  • зміни у коефіцієнтах.

Головним чинником у кіберспорті є особливості карти. Це з тим, що у деяких іграх геймери самостійно вибирають, яких локаціях вони боротимуться. У Dota 2 гравцям також потрібно вибрати персонажів, що також може вплинути на результат матчу.

Готовність до зимової війни: Зеленський збирав ставку

Суд арештував корпоративні права мережі готелів, один з яких знаходиться у Почаєві