Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Оригінальний подарунок юній донечці

Інколи обрати подарунок дівчинці набагато важче, ніж здається. Чим дорослішою дитина стає, тим важче обирати. Це пов’язано з тим, що з віком запити дітей змінюються, і, якщо в 5 років вона із захватом обирає ляльку, то в 10 років вона може навіть не подивитися в їх бік.

Але навіть в такому випадку реально обрати радісний та цікавий презент юній донечці, яка кожного року все більше звертає увагу на свою зовнішність та стиль.

Одні діти й самі не знають, що вони хочуть, інші — легко озвучують свої бажання й складають цілі списки ідей. Якщо ж ваша дитина належить до перших, хочемо спростити для вас нелегкі пошуки ідей і пропонуємо кілька варіантів.

Похід у квест-кімнату

Це можна вважати навіть одним з варіантів проведення дитячого свята. Діти потраплять у світ свого улюбленого мультфільму чи казки, де будуть розгадувати різні загадки й виконувати завдання. Метою квесту є вихід із кімнати за відведений час. Діти будуть захоплені грою, оскільки під час квесту будуть присутні переодягнені герої та декорації.

Більше про квест-кімнати знайдете на сайті https://www.bodo.ua/quest/.

М’яка скринька-органайзер

Ця річ стане місцем, де юна красуня зберігатиме всі свої шпильки, бантики, браслети й намиста. Це зробить життя простішим і їй, і вам — коли речі лежать в одному місці, простіше знайти потрібну. В комплекті можна підібрати гребінець для волосся, дзеркало та набір стильних шпильок.

Набір дитячої косметики

Кожна дівчинка буде в захваті від отриманого, адже вона вже пробувала користуватися вашою косметикою. Так-так, навіть якщо ви цього й не знали. Дитяча косметика — мрія багатьох маленьких леді, які хочуть виглядати так гарно, як їх мама. А запакувати її можна навіть не в подарунковий папір, а в косметичку — так ви подаруєте їй приємні враження.

Ювелірні прикраси

Так, в юному віці вони теж будуть доречними. Милі сережки в формі квіточок або сердечок в мінімалістичному стилі дуже сподобаються вашій красуні. Можна обрати кулон із її ім’ям або знаком зодіаку. Зверніть увагу на прикраси з натурального каменю, який містить в собі певну енергію та магічність.

Гарна пишна сукня

Така повинна бути в кожної принцеси! І нехай вона одягне її лише один раз — зате скільки щастя та емоцій вона отримає! Сукня обов’язково має бути її улюбленого кольору. Звичайно, не забудьте й про туфельки та стильну сумочку, щоб довершити її образ.

Домашні тваринки

Ми згодні, що більше за ними доглядати доведеться вам. Але дитина буде дуже рада мати домашнього улюбленця й вірного друга. Це може бути собака маленької чи великої породи, кошеня, папуга. Можливо дитина захоче акваріум із рибками — тоді обирайте золоту. В 7-10 років дівчатка ще вірять в диво й казки.

Набір для творчості

Тут все залежить від того, які захоплення в донечки. Хтось захоче малювати — оберіть картину по номерах в наборі з фарбами, інші — плести з бісеру чи складати пазли. Зверніть увагу на майстер-класи: приготування піци, ліпка глиною, урок малювання аквареллю, миловаріння чи виготовлення свічок — вибір просто величезний!

Юній дівчинці не так важливі слова, які ви їй скажете, як те, що вона знайде під гарним пакуванням. Тому не нехтуйте бажаннями доньки — дитинство у неї одне.

У Тернополі працює майже тисяча камер відеоспостереження

Як переживати стрес під час війни і взяти під контроль свою внутрішню тривогу