Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Британська розвідка назвала наступні військові цілі рашистів

Після захоплення Лисичанська війська держави-терориста Росії майже напевно переключать свою увагу на захопленні Донецької області. Про це повідомляє
Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

«Місто було останнім великим населеним пунктом Луганської області, що залишалося, під контролем України. Тепер увага Росії майже напевно перейде на захоплення Донецької області, більша частина якої залишається під контролем українських сил», – йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що значна частина Донецької області залишається під контролем українських сил, і боротьба за неї буде виснажливою для обох сторін.

До слова, американський Інститут вивчення війни (ISW) прогнозує, що після захоплення Лисичанська та населених пунктів навколо нього Росія наступатиме в бік Сіверська. Або посилить атаки на Бахмут чи Слов’янськ.

«Ймовірно, українські війська продовжуватимуть бойовий відхід у бік траси Е40, яка пролягає зі Слов’янська через Бахмут у бік Дебальцевого. Чи виберуть вони наразі оборону навколо Сіверська — незрозуміло», — вважають в ISW.

На Тернопільщині поминають священника, якому червоні “визволителі” вирізали на спині хрест

Йому було лише 20. На війні загинув випускник Зборівського коледжу