Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як вибрати зручну дитячу коляску: популярні моделі у 2022 році

Ідеальна дитяча коляска зручна не тільки для малюка, але і для батьків. Розкажемо, на що звернути увагу при виборі коляски та які моделі у 2022 році найбільше відповідають високим сучасним стандартам.

Як не помилитися з вибором коляски

Перш за все, на вибір коляски впливає:

  • Вік дитини — для малюка до 6-8 місяців потрібно купувати коляску-люльку, а дитині від 6-8 місяців до 3-4 років — прогулянкову коляску.
  • Сезон та клімат. Коляски розраховані на прохолодну пору року відрізняються якістю оббивки, наявністю протекторів на колесах та рівнем захисту від негоди.

Також не слід забувати про індивідуальні особливості. Наприклад, за наявності автомобіля потрібно враховувати розмір коляски й поміститься вона в багажник. Або наявність ліфта в будинку — візок повинен легко поміщатися в ньому.

Якщо ліфта немає, а квартира знаходиться вище за перший поверх, тоді варто віддавати перевагу більш легким моделям колясок.

Не останнє місце посідає питання бюджету. Потрібно враховувати, що якісна коляска не може коштувати дешево. Але й не треба впадати у відчай, якщо немає можливості придбати коляску з преміум-сегменту. Найчастіше клієнт платить за ім’я бренду, а багато молодих європейських брендів анітрохи не поступаються іменитим компаніям.

Якісні та доступні коляски від європейських виробників

Наприклад, німецький бренд Конкорд, який випустив свою першу дитячу коляску у 2005 році. Продукція компанії поєднує в собі функціональність, турботу про комфорт та здоров’я дитини, а також простоту у догляді та сучасний стиль.

Будь-яка Concord коляска має ортопедичне правильне дно і комфортне спальне місце, яке може приймати різні положення. А також легкість у догляді за муфтою та чохлами.

Ще один популярний бренд колясок – EasyGo. Виробник піклується не тільки про комфорт малюка, оснащуючи кожну коляску захистом від дощу, снігу, комах, сонця та холоду, а й батьків.

Щоб не носити всі необхідні на прогулянці речі для дитини в руках, виробник колясок додав спеціальну кишеньку, а також додаткову сумочку або кошик.

Усі Easygo коляски оснащені захисним бампером та міцними ременями з м’якими накладками, що гарантує підвищену безпеку для дитини. А внаслідок алюмінієвої рами зменшується вага коляски.

EasyGo має великий модельний ряд і асортимент вибору: є і легкі прогулянкові моделі Virage, коляски тростини, коляски для двійнят і близнюків, і т.д.

Також, за співвідношенням ціна та якість, не поступаються і такими брендами, як El Camino, Bebetto, Anex, 4Baby, ABC Design.

 

 

Сергій Притула продав за 500 000 $ картину Марії Приймаченко на благодійному аукціоні

Довічне: на Тернопільщині чоловік убив дитину, а через декілька років дружину