Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Ти вже в іншому світі чекатимеш на мене…” – зворушливі слова дівчини загиблого воїна з Тернопільщини

Василь Гуцуляк із Іване-Пусте Чортківського району загинув в бою 24 березня біля Попасної, поховали його 2 квітня в рідному селі. Наш земляк віддав своє життя за Україну. “Тобі личить форма, але я хотіла б, щоб ти її швидше зняв.” – “Я б теж хотів її не одягати, але це – мій священний обов’язок” – такими були останні слова листування Василя з його дівчиною Наталею.

Василь Гуцуляк був учасником Революції Гідності, а коли почалися лютневі події 2022-го, повернувся із Польщі, де жив і працював тривалий час, і пішов добровольцем у Збройні Сили України. За кордоном його чекала кохана.

Після похорону Наталя оприлюднила зворушливий пост у Фейсбуці:

“Мій коханий, по звичці набираю ще твій номер телефону, а мені відповідає, що ти поза зоною досяжності. Ти вже в іншому світі чекатимеш на мене!
Дякую всім своїм та твоїм друзям, які вже НАШІ друзі, в такий для мене болісний до жаху час підтримували мене і супроводили мене на зустріч з тобою, розділяли та розділяють мою біль втрати, дякую своїм батькам за підтримку та співчуття, дякую Твоїм батькам та сестрам, друзям, вони мене прийняли, як рідну свою. Ти обіцяв, що приїдемо разом з тобою до твого рідного дому. І ми приїхали разом, практично одночасно… Я – із закордону, а ти із далекого сходу, тільки ти вже не дихав і лежав нерухомо. Бог забрав мій світ із тобою…”

Тернополянин продавав підроблені сигарети: викрили велику партію майже на 300000 грн

Автомобіль підлетів над дорогою: аварія у Тернополі біля кладовища (ВІДЕО)