Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянки оригінальним способом збирають гроші для ЗСУ (ФОТО)

Про новий флешмоб, який запустили дівчата з Тернополя, говорить вже все місто. Тернополянка Тетяна Ткаченко придумала, як оригінальним способом зібрати кошти для української армії: щоб допомогти фінансово та підвищити патріотичний дух у соціальних мережах. Вона з допомогою родички створює незвичайні аватарки для людей з українською символікою.

Схема – наступна: кожен бажаючи надсилає у приватні повідомлення Тетяни своє фото, а гроші за послугу – на рахунок підтримки ЗСУ. Це зробити можна таким чином: Приват 24 – Добро – Допомога ЗСУ. Потім відправляєш скріншот та отримуєш аватар. Люди можуть відправляти будь-яку суму. За один день вже було здійснено 700 замовлень та відправлено на армію понад 102 тисячі гривень.

«Дівчатка,хіба ж це не правда,що разом ми сила! За 3 години роботи з фото, ми зібрали понад 100тис грн. на підтримку ЗСУ,нашим захисникам. Приєднуйтесь до добра, переводьте гроші на ЗСУ, хто скільки може ,кидайте фото в приват, зроблю круту аватарочку. Дякую вам хороші. Слава Україні!»,- йдеться у дописі.

Нагадаємо,що скористатись такою послугою можна, написавши до Тетяни Ткаченко у приватні повідомлення.

Читайте найважливіші новини у нашому Телеграм каналі.

Поліцейські Тернопільщини закликають громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги

“Не сидіть склавши руки”: у чоловіків-переселенців є 24 години, щоб вступити до тероборони