Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі пенсіонерка налагодили торгівлю нелегальними товарами (ФОТО)

Бабуся торгувала цигарками без акцизних марок.

Інформацію про нелегальну торгівлю підакцизними товарами дільничні офіцери поліції отримали ще на початку лютого. Після проведення оперативних заходів, зібраних доказів та оперативної закупки, поліцейські навідалися до порушниці, – повідомляють у відомстві.
Жінка продавала сигарети без акцизних марок. Торгувала з власного помешкання. Клієнтами продавця були сусіди, алкозалежні та раніше судимі особи. Жінка зізналася, що брала товар під реалізацію у старих знайомих. Хто це саме – не каже. Наразі відомо, що “бізнесмени” завозять товар з-за кордону і тернополянка продає його. З виторгів отримує відсоток.
Сигарети без фільтру у неї вартували 20 гривень, а з фільтром – 25 за пачку. Жінка добровільно віддала дільничним більше чотирьохсот пачок сигарет різних марок.
Працівники поліції встановлюють осіб, які постачали товар на територію області. У ході перевірки стало відомо, що підторговувала підозрювана і саморобним алкоголем – розбавленим водою спиртом. Його також вилучили та направили на експертизу. Даний факт внесений в журнал єдиного обліку про скоєні злочини та правопорушення. Триває перевірка.

Дмитро Підручний знову покращив особистий рекорд на Олімпіаді

В Італії помер тернополянин: просять допомогти родині зробити економ-поховання земляка (ФОТО)