Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Бережанщині ремонтують аварійний міст (ВІДЕО)

Через недобудований міст у селі Стриганці Нараївської громади чотири села могли залишитися без сполучення з Бережанами.

Цей міст надзвичайно важливий, оскільки він відрізає 4 села нашої громади зі з’єднанням з містом Бережани. Це села Стриганці, Рекшин, Потучани, Писарівка, – розповідає Євген Здебський, голова Нараївської громади. – Ми дуже задоволені, що будівництво такого моста проводиться на нашій території і до настання зими ми матимемо змогу проїжджати вільно.

За великої підтримки Дрюченка Ярослава Олександровича, він багато посприяв у продовжені будівництва цього моста. Люди, фактично, не вірили, що його відремонтують цього року, – відзначив Василь Хортів, староста Рекшинського старостинського округу.

Минулого року, з погіршенням погодних умов, в кінці 2020 року ремонт моста призупинили. Однак з настанням весни до ремонтних робіт не повернулися. У пошуках вирішення цієї проблеми керівництво громади звернулося до депутата обласної ради Ярослава Дрюченка.

 Я звернувся з відповідними запитами, був оголошений новий тендер після залишкових коштів, які лишилися після проведення тендерів з будівництва доріг, мостів. І на цей міст, на його побудову було виділено 1,7 млн грн, – розповідає Ярослав Дрюченко, депутат Тернопільської облради.

Сьогодні тут тривають ремонтні роботи. Дорожники вже залили опори та влаштовують перекриття на другій частині мосту. Представники підрядної організації розповідають, за хороших погодних умов завершити ремонт моста планують за 2-3 тижні.

В аварії на Тернопільщині загинули 30-річний працівник міграційної служби та 22-річна студентка (ФОТО)

Історія 24-річної давності: поліція розкрила убивство двох людей (ФОТО)