Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Всього 19 та 20 років”: загиблими у аварії в Польщі українцями виявилися юнаки із Бучача (ФОТО)

У Катовіце Польської республіки в четвер, 7 жовтня, вранці трапилася смертельна аварія, в якій загинули два хлопці з України. Автомобіль з невідомих причин на великій швидкості злетів з дороги і врізався дерево. Загиблі чоловіки були родом із Бучача Тернопільської області.

За попередніми висновками польських копів аварія трапилася на виїзді з другорядної дороги на основну магістраль. «Легковий автомобіль Opel Astra виїхав з дороги і врізався у дерево. В результаті інциденту загинули двоє громадян України віком 19 та 20 років. На місце аварії виїхали рятувальники, швидка та поліцейські», – повідомили на офіційному сайті поліції Катовіце.

Журналіст ZAXID.NET з’ясував, що хлопці, віком 19 та 20 років, з Бучача. Один з них родом з села Нагірянка, але жив в районному центрі. Чоловіки дружили між собою і разом поїхали на заробітки в Польщу. Зараз родичі збирають гроші та документи аби перевезти тіла молодих людей в Україну.

Швидкість автомобіля була великою, адже рятувальникам довелося розрізати автомобіль, щоб витягнути тіла молодих чоловіків. На жаль, медики швидкої вже не змогли нічим їм допомогти.

Читайте також: “Освідчився дівчині й поїхав”: юні хлопці з Тернопільщини загинули в Польщі, подробиці трагедії (ФОТО)

Важка недуга прогресує: дівчинка Настя з Тернопільщини потребує термінової допомоги (ФОТО)

У Збаражі попрощалися з відомим спортивним діячем