Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

БК «Тернопіль» підписав американського центрового

Американський баскетболіст Джо Фурстінгер посилив склад БК «Тернопіль»

Фурстінгер є випускником університету Нью-Мексико. Всі чотири роки навчання він входив до складу студентської команди. Після випуску виступав за македонський «KK Гостивар». 
Сезон 2019/2020 баскетболіст провів у польському «Глівіце». За команду Джо відіграв 22 матчі. По завершенні виступів у складі польської команди центровий провів іще 7 матчів за ізраїльську команду «Хапоель Беер-Шева».
У минулому сезоні командою американця була польська «Полфарма». У 22 іграх Фурстінгер в середньому набирав 13 очок, робив 5,5 підбирань і віддавав 2,3 передачі.
Нагадаємо, раніше «Тернопіль» підписав форвардів Дайонна Гріффіна і Марека Долежая та захисників Максима Луценко і Ті Джея Хоуза. З останнім клуб розірвав угоду за згодою сторін.
Наразі склад команди нараховує десять гравців. Серед захисників, крім Луценка, Ігор Бояркін та Донте Кларк. Також, крім новоприбулих форвардів, до основного складу входять Дмитро Головчик, Віталій Шиманський та Олександр Місяць. Компанію американському центровому складе Максим Сандул.
У минулому сезоні «Тернопіль» вилетів з 1/4 фіналу плей-офф Суперліги, програвши «Запоріжжю» в трьох матчах серії. Новий баскетбольний сезон в Україні стартує 22 вересня. Тож вже зовсім скоро вболівальники зможуть спостерігати за грою своїх фаворитів. 
За останніми спортивними новинами та прогнозами на спорт, в тому числі на баскетбольні матчі, слідкуйте на сайті «VseProSport».

 

Дала ляпаса і гордо пішла: на Чортківщині багатодітна мама зчинила бійку в сільраді

Біля Чорткова зіткнулися Volkswagen Golf та мотоцикл: загинув 19-річний водій легківки (ФОТО)