Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Посол Республіки Узбекистан ознайомився із аграрними потужностями Тернопільщини (фоторепортаж)

Раніше повідомлялось те, що на Тернопільщині перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Узбекистан Алішер Курманов. Дипломат прибув на запрошення народного депутата України Івана Чайківського. В рамках візиту Алішер Курманов оглянув підприємство «Агропродсервіс».

Свого часу саме Іван Чайківський був засновником компанії, тож, поділився, що відчував подвійну відповідальність.

  • Сьогодні відчув подвійну відповідальність: і за зустріч Посла Республіки Узбекистан Алішера Курманова на Тернопіллі, і за роботу менеджменту заснованого мною підприємства «Агропродсервіс», яке посол відвідав. Впевнений, що українське підприємство, засноване українцями на українській землі, яке дає роботу українцям та платить податки в українські бюджети, може бути прикладом доброго господарського підходу, який використовують всі добропорядні аграрії України, – зауважив Іван Чайківський («За майбутнє»).

На заході був присутнім і перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук, який сказав, що Тернопільщина – аграрний край, який має інвестиційну привабливість.

  • Ми сьогодні ознайомили іноземних гостей із аграрними технологіями 21 століття! Наш край є одним із лідерів в аграрній сфері. Прикладом успішного аграрного підприємства є компанія «Агропродсервіс», яка демонструє потужні виробничі можливості. В цьому сьогодні могли переконатися наші іноземні гості. Пишаємось тим, що маємо що показати як для внутрішнього, так і для зовнішнього інвестора! Адже нам важливо, щоб інвестори бачили бізнесовий потенціал нашого краю та залучали сюди ресурси, – сказав Володимир Болєщук («За майбутнє»).

До слова, у рамках візиту на Тернопільщину, Посол зустрінеться і з викладачами та студентами двох тернопільських вишів.

Загинули парою: на Тернопільщині лелеки отруїлися кукурудзою (ФОТО)

У Тернополі в лікарні з вікна випала жінка