Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Високий вміст шкідливих речовин: на території Тернопільщини виявили небезпечне м’ясо з Польщі

На території Тернопільської області виявили курятину та посуд із високим вмістом шкідливих речовин.

Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області поширило повідомлення RASFF щодо виявлення перевищення максимального рівня доксицикліну в експортованому з Польщі замороженому м’ясі птиці механічного обвалювання та міграції кадмію і свинцю з каструль, що експортувались з Китаю.

“Виявлено перевищення максимального рівня доксицикліну у заморожених курах, що експортувалась з Бельгії (виробник: Artislach nv, Buggenhout; оптовик: Kipco-Damaco N.V., Oostrozebeke) до Польщі (одержувач: Biuro Handlowe HAND-FOOD Krzysztof Szewczuk, Chelm), після чого зазначену продукцію перероблено на м’ясо механічного обвалювання та надіслано до України (отримувач: ТОВ «М’ясний торговий дім», вул. Академіка Каблукова, 21, 1-2, м. Київ, 03065)”, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється про те, що у каструлях з Китаю виявлено міграції кадмію та свинцю. Продукцію, виробник якої De Luxe, Guangdong Deluxe Metal Products Co. Limited., Xinxing County було екскпортовано до Німеччини (оптовик: Bluecolibri, Ginsheim Gustavsburg), звідки надіслано до України (отримувач: ТОВ «ПДЛ», просп. Бажана, 1-М, 240, м. Київ, 02068).
Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області про виявлення даних товарів в обігу просить повідомити за адресою: Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел. (0352) 52-10-10.

На Тернопільщині за добу померло 5 людей, які мали коронавірус

В Україні тепер не отримуватимуть субсидію сім’ї безробітних і заробітчан