Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В Карпатах шукали тернопільського туриста

Турист з Тернополя разом зі знайомими заблукав у Карпатах. Людей знайшли живими.

У суботу, 3 березня, рятувальникам Закарпатської області надійшло три повідомлення про те, що в гірських масивах Рахівського та Міжгірського районів заблукали туристи, всіх шістьох осіб згодом знайшли.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на ДСНС України в Закарпатській області.

О 16:45 рятувальникам повідомили, що в районі полонини Драгобрат під час катання на лижах заблукав 16-річний підліток, житель міста Києва. О 19:40 лижника знайшли в районі гірської долини Вурда Рахівського району та супроводили до місця тимчасового проживання в задовільному стані.

О 17:00 рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в районі гори Гемба Міжгірського району втратили орієнтири і загубилися двоє чоловіків, жителів м. Львова. Туристи були знайдені о 19:10 того ж дня.

Водночас рятувальникам надійшло третє повідомлення про те, що в районі тієї ж гори Гемба загубилися троє туристів, які йшли за туристичним маршрутом с. Пилипець – Шипіт – г. В.Верх. Ними виявилися мешканка м. Києва 1999 р., житель міста Тернопіль 1998 р. н. і житель Стрия Львівської області 1998 р. Туристів було знайдено о 12:15 4 березня і супроводжено до с.Пилипець. Медичної допомоги вони не потребували.

У Бережанах біля РДА палили шини (фото)

Тернополянка розповіла про особливості навчання та проживання за кордоном (фото)