Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Правоохоронці назвали основні версії нападу на колишнього депутата

У Тернополі правоохоронці озвучили найголовніші версії нападу на колишнього депутата, пише Голос.

Про хід розслідування кримінального впровадження у справі Ігоря Турського розповів начальник Головного управління національної поліції в області Олександр Богомол сьогодні, 26 лютого.

Нагадаємо, 22 лютого близько 16-ї години у центрі міста невідомий, предметом, схожим на ніж, поранив перехожого – екс-депутата Тернопільської міської ради Ігоря Турського.

Підозрюваного наразі затримати не вдалося. Поліцейські аналізують записи камер спостереження, наявних біля місця злочину. Деякі записи правоохоронці оприлюднили, аби тернополяни могли ознайомитися із відео і за можливості надати відомості щодо підозрюваних.

Опрацьовують також свідків, навколишнє середовище потерпілого, провели поквартирний і побудинковий обхід території, магазинів, для встановлення свідків та очевидців події.

У поліції відпрацьовують кілька основних версій нападу.

  • Злочин вчинено особами, з якими потерпілий мав неприязні стосунки на ґрунті громадської діяльності.
  • Злочин вчинено на ґрунті активної політичної діяльності. Це стосується конфліктів у міській раді.  Одна з основних, яка перевіряється.
  • Злочин вчинено особами, з якими потерпілий мав конфлікти на побутовому ґрунті. Це обов’язкова версія, яку перевіряють завжди.
  • Злочин вчинено особами з метою помсти. За словами поліції, потерпілий був свідком окремих подій, проте яких саме – не уточнюють.
  • Перевірять також версію інсценування злочину.
  • Злочин вчинено невстановленими особами з хуліганських спонукань, раніше судимих за аналогічні злочини. Олександр Богомол назвав цю версію маловірогідною, проте її, як й інші, будуть перевіряти.

Наразі правоохоронці шукають свідків протиправної події. Для цього звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо підозрюваних.

Просять відгукнутись і водіїв, чиї відеореєстратори могли зафіксувати сам напад або автомобіль підозрюваних.

Іноземні квартиранти перетворили помешкання тернополянина на смітник

У Києві вулицю перейменують на честь відомого тернополянина