Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі проїзд в маршрутці зросте з 1 листопада?

Подорожчання проїзду в маршрутках і тролейбусах без картки тернополянина зросте не з 1 жовтня, а з 1 листопада. Проте ця дата ще не є остаточною, кажуть у міськраді. Коли запровадять подорожчання, залежатиме від активності заповнення тернополянами анкет на отримання картки. 

Нагадаємо, раніше в міській раді повідомляли, що подорожчання проїзду відбудеться в два етапи – з 1 жовтня на 1 грн та з 1 січня на 2 грн. Ті, хто матимуть “Соціальну картку тернополянина” платитимуть без змін. Однак наразі усі тернополяни їздять за старою ціною – 3 грн в тролейбусах та 4 грн в маршрутках.

– Виконавчий комітет, дивлячись на динаміку заповнення анкет, буде приймати рішення, коли ввійде ця система остаточно, – зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра. – Подорожчання проїзду поки перенесли на 1 листопада, але це ще не остаточна дата. Це складно, оскільки це великий потік людей. Наразі опрацьовані дані майже 120 тис. тернополян, і більшість з них пільговики.

Начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський запевнив, що всі маршрутки вже мають відповідне обладнання для сканування карток, пише “20 хвилин”.

У Тернополі на “БАМі” таксист припаркувався на місці для інвалідів (ФОТО)

Біля ЦУМу молодий тернополянин вдарив три рази ножем студента