Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Біля гаражів на Тернопільщині помітили двох дивних чоловіків (ФОТО)

Поки один крав, інший пильнував ситуацію. Правоохоронці спіймали двох чоловіків, яких підозрюють у гаражних крадіжках.

Двох злодіїв спіймали на гарячому

Один із зловмисників, відігнувши металевий лист, проник до середини чужого гаража, а його спільник залишився на вулиці, аби пильнувати за ситуацією. Та прогледів. Обох крадіїв збаразькі поліцейські взяли оперативно та без зайвого шуму.

Як розповів керівник Збаразького відділення поліції Віталій Присяжнюк, співробітники групи реагування патрульної поліції нічної пори обстежували територію міста. Близько третьої години ночі на одній з вулиць, де розміщений гаражний кооператив, помітили легковик з причепом. Обійшовши територію, виявили  чоловіка, що нервово роззирався навколо. Як з’ясувалося, це був  один із крадіїв, котрого спільник залишив пильнувати за обстановкою.

Зловмисники на цей час уже добряче настаралися задля власного збагачення. Мало того, що пошкодили  металевий каркас гаража, вже встигли винести звідти чимало чужого майна.

Поліцейські встановили, що обоє крадіїв – місцеві, вже раніше мали проблеми із законом. Вирішується питання щодо оголошення їм підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Із 15-річним тернополянином трапилась біда. Хлопець у реанімації

Гості з Києва обкрадали квартири тернополян