Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Митрополит Василій запросив Папу Франциска відвідати Україну

Митрополит Василій Семенюк

З 6 години ранку 16 лютого двері у головний Катедральний собор Тернопільсько-Зборівської архієпархії будуть відчиненими для почитання чудотворної ікони Нерукотворного Спаса.

Митрополит Василій Семенюк

Святиня прибуде в Тернопіль із Зарваницького Марійського духовного центру у супроводі протоієрея з Ватикану Паоло Бенедіка.
Напередодні під час літургії з нагоди празника Стрітення Господнього Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій (Семенюк) подякував протоієрею Паоло Бенедіку, а в його особі Святішому Отцеві Франциску за любов до українського народу. Митрополит Василій від імені порученої Йому пастви запросив Папу Франциска відвідати Україну. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті Архієпархії.
У свою чергу Паоло Бенедік побажав Архиєрею таке: «Нехай цей Святий Лик Христа, який прибув у вашу архиєпархію, відобразиться у серцях вірних, які моляться до Нього, та розрадить у болях, які ви змушені терпіти»…
Поява святині в Україні – символічний акт підтримки Святим Престолом України у складний для неї час і важливий знак надії.

Генеральний прокурор розкритикував роботу своїх підлеглих із Тернопільщини

На Тернопільщині раптово померла тримісячна дитина