Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нерозумні активісти допомагають Росії у гібридній інформаційній війні

Цілком патріотичні, але несвідомі активісти своїми постами у соціальних мережах часто допомагають Росії у гібридній інформаційній війні.

Про це зазначив відомий тернопільський блогер та журналіст Григорій Бурбеза.

Відтак, він закликає громадян бути уважнішими та не підхоплювати інформаційні хвилі, створені професійного агентурою Кремля.

“Росія перемагає у гібридній інформаційній війні.
Для украінців з Фейсбуку зараз найбільшим ворогом стає не Кремль, і не Путін.

Найбільшим ворогом стають центральні органи державноі та місцевоі влади України та їх представництва на місцях: Президент, Прем’єр-міністр, Верховна рада, обласні адміністраціі, мери міст, Поліція центральна і місцева.

Ненависть до них розганяється через тисячі коментарів і повідомлень, значну частину яких професійно розповсюджують замасковані українською символікою агенти кремля. Але решту розганяють цілком патріотичні, але ідіотичні активісти. Вони і приведуть своїм ідіотизмом до влади в Україні московських маріонеток і колаборантів.

Потім пошкодують, але це не матиме більше жодного значення. І все заради лайків, огризків влади, сантиметрів кар’єрного росту, кількох срібняків. Так і сидітимемо на обочині чужих світів. – пише Григорій Бурбеза на своїй сторінці у Фейсбуці.

Цікаво, що цей допис Григорія Бурбези уже отримав понад 1000 лайків та майже 600 поширень. Така реакція користувачів соцмереж все ж таки вселяє оптимізм. Значить іще далеко не все втрачено.

Відтак, у продовження цієї теми Григорій Бурбеза додав, що “владу треба тримати залізними пальцями, але так, щоб зовсім не задушити”

Мітинг на Дністрі показав потенціал протестного руху. Відео

У Тернополі в магазині секонд-хенду травмували покупця