Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На фестивалі “Файне місто” виступить відомий гурт із Німеччини

Guano Apes

Нещодавно стало відомо про перший гурт, який виступить на фестивалі “Файного міста”. Ним стане всесвітньо відомий рок-квартет з Німеччини Guano Apes.

Guano Apes

Цими днями в мережі з’явилася інформація про те, що одним з учасників фестивалю “Файне місто”, який відбудеться протягом 20-23 липня, стане німецький гурт Guano Apes.

Історія гурту починається ще з далекого 1994 року, проте успіху виконавці почали набувати лише з 1996 року, коли світ побачив їх дебютний сингл “Open Your Eyes”. Композиція більш ніж 30 тижнів входила в ТОП-10 найкращих. Власне після її виходу і був підписаний контракт із Gun Records.

На сьогодні гурт володіє п’ятьма альбомами: Proud Like A God, Don’t Give Me Names, Walking On A Thin Line, Bel Air і Offline, бере участь у різних проектах тощо.

Зазначу, організатори FaineMistofestival 2017 оголосили початковий список учасників. Серед них: Eskimo Callboy (Німеччина), Korpiklaani (Фінляндія), Bloom Twins (Великобританія), Тараканы! (Росія), Один в каное, Jinjer. Придбати квитки на фестиваль можна вже зараз на офіційному сайті дійства.

Христина СЛОТА

За що керівник поліції в Тернополі отримав майже 50 тисяч гривень (ВІДЕО)

На Тернопільщині найбільше шахрайств здійснюється через банківські операції