Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Краєзнавець написав про жахіття громадських вбиралень у Тернополі

Відомий тернопільський краєзнавець, автор проекту «Най все буде добре Тернопіль» Тарас Циклиняк  у Facebook звернув увагу на стан громадських вбиралень у центрі міста.

«Для більшості туристів, особливо дітей, Тернопіль починається із вбиральні, – пише Тарас Циклиняк. Така людська природа і це нормально. Це за “перемогою”. Суть проста – 20,30 людей повинні оперативно “скористатися” вбиральнею і піти гуляти містом. Я пощу це не для того, шоб дорікати, просто то є наше реальне обличчя. найближча громадська вбиральня знаходиться в парку Шевченка. я не підтримую ідею щодо того, аби “зобов”язати” заклади громадського харчування “безкоштовно пускати” (бо таку ідею хтось озвучував). пускайте до себе додому безкоштовно. проект полюдської великої вбиральні для 200 000-го міста коштує копійки у порівнянні із всім що будується, наводиться, лагодиться, створюється щороку».

До свого допису краєзнавець додає світлини так званої громадської вбиральні і дописує p.s., що  «до даного туалету в мене нема жодних претензій».

У Тернополі організовуються проти небезпечного задуму уряду Гройсмана

У торгово-розважальному центрі тернополянам пропонували роботу