Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Збаразькому районі витратять 22 млн. грн. на ремонт дороги М-19

В Збаразькому районі поблизу села Чернихівці активно ремонтують дорогу державного значення М-19 – сполучає вона Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече.

%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%b0Зараз роботи ведуться на ділянці протяжністю майже 3 км. – використовують нову технологію ресайклінгу, майстри проходять відповідну підготовку.

Обійдеться ремонт цієї частини шляху практично у 22 млн грн. Дорого – але ефективно, стверджують у Тернопільській ОДА. Важливість даної ділянки в тому, що вона є відгалуженням міжнародного транспортного коридору «Балтійське море – Чорне море».

Упродовж 2015-2016 років на даній магістралі, що проходить Тернопільською областю, вже відремонтували понад 5 км, витратили на це близько 26 млн грн.

«Ремонт даної ділянки є важливим, тому що дозволяє Тернопільщині вийти на магістраль Київ-Чоп. Під цей проект планується виділення ще близько 140 млн грн. Найважливішим елементом нашої роботи є здійснення контролю за темпами та якістю виконання робіт.  Це спільне завдання для нашої області, успіх виконання якого залежить від нас усіх», – зазначив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

Також в ОДА закликають до контролю за якістю виконання ремонтів доріг представників громад, громадських активістів і всіх охочих, та повідомляти про факти недобросовісного виконання.

Тернопільщина отримала вакцину БЦЖ (ВІДЕО)

На Тернопільщині семеро суддів просять відставки