Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі священик збив нетверезого пішохода

Перше вересня у Тернополі не обійшлося без автопригод. Близько 12 години ночі по вул. В. Винниченка водій автомобіля «Nissan» збив пішохода, що вискочив на дорогу.

дтп-священикЗа кермом автівки сидів священик. Пішохода, що вочевидь раптово заходів перейти вулицю, водій не побачив, адже вулиця не освітлюється. Більш того молодик перебігав вулицю посеред проїжджої частини, пише сайт «Тернополяни».

Хоча водій «Nissan» їхав у межах дозволеної швидкості, все ж удар був настільки сильний, що з ніг хлопця злетіло взуття. Він головою розбив лобове скло автівки, а відтак сильно поранився. Коли ж на місце ДТП приїхала карета швидкої допомоги, хлопець отямився та хотів відмовитися від медичної допомоги. Згодом навіть намагався втекти з місця події, переконуючи медиків що з ним все гаразд та він хоче йти додому спати.

Патрульних на місце подій викликав водій «Нісану». Коли приїхали правоохоронці, молодик з розбитою головою стояв на узбіччі дроги, курив та переконував оточуючих, що ніхто його не збивав. Він просто йшов тротуаром і не розуміє, що від нього хочуть медики та патрульні.

Через годину вмовлять хлопець все ж погодився проїхати в травмпункт. Як з’ясувалося, він був у стані алкогольного сп’яніння

Додамо, що ще одного пішохода вчора збили на вул. Бандери. Чоловік вискочив на дорогу з-за тролейбуса. На щастя пішохід залишився живим.

Помер відомий на Тернопільщині громадський діяч Андрій Клим

На Тернопільщині за загадкових обставин згорів 59-річний чоловік