Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На наступній сесії міськради Генплан забудови Тернополя розглядати не будуть

Питання про внесення змін до Генерального плану забудови Тернополя не будуть розглядати на сесії міськради, яка відбудеться у четвер, 16 червня.

merija2Про це повідомив голова фракції ВО “Свобода” у Тернопільській міській раді Роман Навроцький.

Свободівець розповів, що депутати домовилися ще раз відкласти розгляд цього питання для його детальнішого вивчення. За його словами, застереження, які є у частини депутатів, аж ніяк не свідчать про те, що це питання взагалі не буде прийняте.

– Зміни до Генплану будуть прийняті, але у частини депутатів є зауваження до цього документу, і у громадськості теж є свої зауваження. Тому це питання поки що зняте з розгляду. Але на одній із наступних сесій воно буде прийняте із змінами та доповненнями. Ми хочемо максимально врахувати застереження від громадських організацій міста, щоб зняти усі протиріччя. – пояснив Роман Навроцький.

Слід зазначити, що в окремих тернопільських Інтернет-виданнях з’явилася інформація про те, що депутатів міськради начебто хочуть підкупити, аби вони проголосували за зміни до Генплану вже у четвер, 16 червня.  Зокрема, йдеться, навіть про фантастичну ціну питання – по квартирі кожному депутату, який проголосує “за”.

Самі ж депутати таку інформацію називають провокативною нісенітницею, спеціально поширеною  напередодні сесії. А коментувати нісенітницю вони не вважають за необхідне.

У Тернополі середню школу хочуть реорганізувати у дев’ятирічку

В Одеській області під час шторму втопилися троє тернополян – завуч і дві школярки