Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Водій, який на швидкості 120 км/год влетів у кіоск, був у стані наркотичного сп’яніння

Водій, який у суботу, 7 травня, на швидкості влетів у торговий кіоск, перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння.

дтп-киоскДорожньо-транспортна пригода трапилася на перехресті вулиць Кривоноса і Макаренка.

40-річний водій “Жигулів” врізався у кіоск.

Працівники поліції, які приїхали на місце ДТП, зауважили, що винуватець аварії не зовсім адекватно поводиться. Відтак, запідозрили водія в тому, що він перебуває в стані наркотичного сп’яніння і запропонували йому пройти освідчення у наркодиспансері.

Водій спочатку погодився, але потім передумав, автоматично визнавши таким чином свою провину у присутності свідків, повідомили у прес-службі патрульної поліції Тернополя.

За свої “подвиги” горе-водій був винагороджений відразу двома протоколами від поліції – за порушення правил, що призвело до ДТП, і за кермування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння.

Цікаво, що за повідомленнями ряду тернопільських Інтернет-видань, цей водій причину аварії пояснював тим, що на швидкості 120 км/год у нього відмовили гальма, і він, щоб зупинити авто, в’їхав у кіоск. У салоні автомобіля на момент аварії окрім водія були дві жінки і дитина.

У Тернополі хірург збив дівчину та надав їй допомогу на місці ДТП

Російська соціальна мережа заблокувала найпопулярнішу тернопільську спільноту