Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Завтра у Тернополі збиратимуть їжу для чотирилапих “безхатченків”

Їжу та ліки для безпритульних тварин збиратимуть завтра у нашому місті. 2 квітня о 14:00 на Театральному майдані, біля входу в драмтеатр, пройде благодійна акція «Нагодуй та зігрій».

песикЦей захід всьоме організовує Тернопільська обласна громадська організація «Асоціація захисників безпритульних тварин «Ноїв ковчег».

— Прикро, що люди викидають тварин на вулицю, — каже керівник «Ноєвого ковчега» Аліна Кошельовська. — Наша організація вже сім років допомагає безпритульним чотирилапим. Собак, які залишилися без господарів, відправляємо у стерилізаційний центр у Дичкові Тернопільського району. Під час акції збиратимемо їжу, ліки, одяг, кошти для безпритульних тварин.

Окрім цього, в цей день кожен зможе вибрати собі домашнього улюбленця. Розміщуємо на нашому офіційному сайті, в соцмережах, на сайті оголошень OLX фото стерилізованих собак, яких віддаємо в хороші руки, попередньо перевіривши умови, в яких проживатиме песик. За минулий рік знайшли нових господарів для 7 тисяч чотирилапих. Прохання до тернополян: якщо побачите на вулицях безпритульну тваринку, звертайтеся за телефоном (098) 234-24-89.

Андрій ОМЕЛЬНИЦЬКИЙ

На Тернопільщині поки що тільки 10 офіційних мільйонерів

На Тернопільщині зловмисник викрав із храму мощі святого