Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Бережанах чоловік загинув у пожежній водоймі

У Бережанах у пожежній водоймі знайшли тіло чоловіка. Про це сьогодні у соціальній мережі Facebook повідомив в. о. начальника Тернопільського обласного управління Нацполіції Олександр Богомол.
колодязь10Цю трагічно звістку Олександр Богомол повідомив під час обговорення допису журналістки Зоряни Довгань про те, що на території Шумської районної лікарні залишаються не закритими належними чином 14 пожежних колодязів.

“За минулу добу це не одна жертва. В Бережанах у пожежній водоймі знайшли труп чоловіка. Сьогодні труп буде досліджено щодо причини смерті. На нараді з керівником ДСНС зранку прийнято рішення направити інформаційні листи всім власникам пожежних водойм та колодязів для їх перевірки. Закликаю керівників всіх державних установ, приватних підприємств та фізичних осіб перевірити небезпечні місця для запобігання нещасних випадків. Нехай з Богом відпочивають душі загиблих”. – написав Олександр Богомол.

Як уже повідомлялося раніше, вчора, 28 березня, у Шумську на території районної лікарні у пожежній водоймі втопилися трирічна дівчинка.

На Тернопільщині хочуть закрити одне з найстаріших в області ПТУ

У Тернополі на Алеї зірок хочуть вшанувати підпільника, який діяв у брежнєвські часи