Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Теребовлянська “зірка” із 90-их нарешті отримала звання народного артиста України

Не відступаючи від совкових традицій, з нагоди Дня Конституції відбулася велика роздача нагород визначним діячам культури, мистецтва і науки.

ПавлікУ список нагороджених потрапив і відомий український співак, уродженець Теребовлі Віктор Павлік.

Йому президент присвоїв звання народного артиста України. Чесно кажучи, цю відзнаку наш земляк отримав заслужено, але із запізненням десь так років на 15.

Віктор Павлік народився у Теребовлі, зараз йому 50 років. Музичну кар’єру розпочав у 1983 році, коли очолив ВІА “Еверест” Микулинецького будинку культури.

Популярність Віктор Павлік здобув в середині 90-их із піснею “Шикидим”. Згодом у виконанні артиста було ще десятки не менш яскравих композицій.

Наразі водночас із концертною діяльність співак також є викладачем Київського національного університету культури і мистецтв.

“Що ж може змінитися, ніщо не зміниться, звичайно. Мені приємно. Вважаю, що заслужено, так кажуть, принаймні. Багато хто каже, що із запізненням на роки, тому приємно таке чути. Дякую Президентові. Знаєте, зате на Байковому кладовищі мені місце буде”, – пожартував він у коментарі ТСН.

Крім того, Павлік додав, що у нього наразі активна діяльність: вийшлов кліп, нова програма.

“Народний артист на повну працює, рок співає і так далі. Усі друзі вітають, вже телефон червоний”, – зазначив виконавець.

На Тернопільщині обікрали магазин, який був без сигналізації

У Лановецькому районі малолітня дитина потрапила під колеса автомобіля