Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

До кінця липня тернополяни можуть оскаржити підняття тарифу на проїзд на катері

Нову вартість проїзду на катері просять встановити у КП «Тернопільелектротранс».

катер2Як ми уже повідомляли, у цьому комунальному підприємстві нам розповіли, що нинішня вартість оглядового круїзу Тернопільським ставом на теплоходах для «Тернопільелектротранс» збиткова.

Адже на паливно-мастильні матеріали, ремонт теплоходів і заробітну плату екіпажу там витрачають понад 190 тис. грн. І повернути хоча б ці кошти, із тарифом поїздки у 15 грн. для дорослого і 5 грн. для дітей, у підприємстві кажуть що не можуть.

На сайті Тернопільської міської ради повідомили, що рішення про підняття тарифу на проїзд на теплоході розглядатимуть до кінця липня. За цей час тернополяни можуть подати свої пропозиції щодо нового тарифу у міське управління комунікації транспорту і зв’язку.

«Ми розглядаємо підняття тарифу для дорослих до 22 грн. за повний проїзд, або ж 11 грн. – з половинчастий, до «Дальнього пляжу». А для дітей з 5 грн. тариф може піднятися до 10 грн. – це за всю дорогу, а до пляжу – тільки 5 грн.», – розповіла головний бухгалтер управління комунікації, транспорту і зв’язку Тернопільської міської ради Любов Горохольська.

Що в таку спеку коїться на тернопільському пляжі “Циганка” (ФОТО)

Запальний тернопільський дідусь пояснив, чому стріляв у дружину