Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“У 20 років віддав за нас життя”. Тернопільщина попрощалася з юним Героєм

Озернянська громада попрощалася із юним захисником Володимиром Матвіївим. Йому було лиш 19 років, коли записався у штурмову бригаду Національної поліції «Лють». У 20-річному віці хлопчина став Ангелом. У бою на Донеччині 5-го листопада зазнав важких поранень. 14-го листопада у лікарні в Дніпрі хлопець помер.

“З ним прощалися рідні Висипівці, попрощалися рідні тато, мама, брат, кохана дівчина. Прощалися побратими, прощалася Україна, проводжаючи в останню путь.
Володя мріяв стати поліцейським. Після закінчення Висиповецької школи вступив у Національну академію внутрішніх справ у місті Києві. Добре вчився, займався спортом, був веселим і товариським, – розповіли у громаді.

Коли в лютому цього року оголосили набір в штурмову бригаду Національної поліції «Лють», він став одним із перших добровольців бригади. Попри юність хлопець із невеликого села сміливо боронив свою державу від окупанта… Тепер нам нести тягар скорботи. Нам навічно пам’ятати про героїзм і мужність Володі Матвіїва, який у 20 років віддав за нас життя.
Низько вклоняємося батькам Володі, співчуваємо всій родині та побратимам. Хлопець був дорогим серцю кожного, хто його знав. І таким він залишиться у вічності.
Вічна пам’ять і слава Герою-Воїну Володимиру Матвіїву!”

У Тернополі судили чоловіка, який відмовився від мобілізації: три роки тюрми

Як тернополянка втратила 35000 грн: подробиці