Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вдова загиблого Героя з Тернопільщини дала кошти на автомобіль для побратима чоловіка

Олексій зворушений вчинком дружини побратима.

Дружина загиблого Героя з Тернопільщини передала дві тисячі фунтів на придбання евакуаційного автомобіля для побратима свого чоловіка. Про зворушливий вчинок розповіла волонтерка із Ланівців Наталія Гамера.

“Згадуючи цей ВЧИНОК, виступають сльози, серце прискорено б’ється. Дружина загиблого героя Володимира Нечая Надія разом із сином і донькою передали 2 тисячі фунтів на придбання автомобіля для Олексія Марценюка. Володя з Олексієм були найкращими друзями з дитинства. Альоша важко сприйняв звістку про загибель однокласника. У важкі хвилини на фронті, як зізнавався своїй дружині Олесі, вірив, що Володимир був поруч і наче беріг його від неминучого ворожого снаряду.

Сім’я Володимира заплатила велику ціну за Україну. За свободу і переможний мир віддав своє молоде життя їхній чоловік і батько. Вони пишаються ним, а Володя може пишатися вчинком дружини і дітей. Мабуть, вкотре таким чином допоміг своєму другові.

Ти маєш вижити в цій жорстокій війні, Олексію! Нехай ангел охороняє тебе на всіх фронтових і життєвих дорогах Живи за себе і за свого друга. А дітям Володі Нечая нехай Господь дарує щасливу долю, дружині – спокій і радість за їхні успіхи та всюди добрих людей поруч”.

Зеленський доручив знайти рішення щодо мобілізації та демобілізації захисників

Художниця з Тернопільщини продає свої картини і допомагає ЗСУ