Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тенденції розвитку фінансових технологій в Україні

З погляду теоретичних та практичних аспектів розвитку фінансових технологій та його внеску у банківську справу України можна сказати, що активний її розвиток, якщо читати новини, значно підвищує ефективність інших видів діяльності

ТОП-7 фінансових тенденцій, які з кожним роком набирають обертів у фінансовому секторі розвитку технологій.

  1. Мобільність та швидкий розвиток технологій з кожним роком прискорюється. Це призводить до дедалі швидшого впровадження нових рішень. У світі сучасних інновацій технології це надбання. Конкурувати стає все складніше у будь-якій ніші, додаючи більше послуг та впроваджуючи рішення.
  2. Інформаційна мобільність. Сьогодні потенційний клієнт навіть удома може вирішити, як виглядатиме його пропозиція. Майже всю необхідну інформацію він отримує онлайн. Постійно в тренді зростання області ІТ. Видача кредитів, банківські операції, купівля одягу, техніки, фільмів, подорожі – все те, що раніше можна було отримати лише фізично, з’явившись у певному місці. Сьогодні всі блага доступні, не виходячи із дому.
  3. Мобільність устаткування. Сьогодні на ринку є обладнання, що дозволяє не тільки працювати віддалено, а й ідентифікувати людину.
  4. Безпека. Це ще одна важлива тенденція фінансового сектора, яка постійно видозмінюється та набуває більшого значення. В епоху зростання цифровізації все частіше для ідентифікації використовуються нові та нові ресурси. Сьогодні вже стало нормою використати біометричні елементи (відбиток пальця, райдужна оболонка ока, карта обличчя).
  5. Хмара, передплата та мікроплатежі. Ще один тренд – хмарне сховище. Дедалі більше елементів потрапляє у хмару, тобто перебувають у зовнішньому сервері. Враховуючи вищевикладене, описана тенденція безпеки та шифрування передачі стає ще більш важливою.
  6. Розвиток штучного інтелекту. Ця тенденція не просто зародилася. А активно розвивається з кожним днем. За допомогою штучного інтелекту відстежується багато чого. Нейронні мережі дають змогу контролювати різні сфери людського життя.
  7. Користувач, вводячи певні дані, дозволяє програмному забезпеченню приймати відповідні рішення, аналізуючи дані, що надходять ззовні, використовувати отримані знання для визначення завдань і персоналізації поведінки.

Розподіл вартості та передплати

Зростання кількості та важливість закритих груп людей дозволяє швидко утворювати кластери навколо конкретної теми. Завдяки можливості контакти частіше підтримуються онлайн, ніж у реальності. Розвиток технологій та зосередження на вузьких колах людей означає, що на фінансову сферу можуть вплинути зв’язки з окремими людьми, підписки або загальний доступ. Бізнес новини світу – теж важливий напрямок розвитку фінансових технологій.

Увага сучасної людини привертає багато подразників: щодня і завжди. Її дефіцит означає, що люди орієнтуються лише тих, кому довіряють чи хто їх цікавить.

На Тернопільщині чоловік відсудив в Пенсійного фонду пенсію померлого батька

Чоловік, який 20 років мешкав у Чорткові, поширював матеріали російської пропаганди