Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Дмитро Підручний достроково закінчив біатлонний сезон через ковід

Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний, який родом із Тернопільщини, достроково закінчив сезон Кубка світу 2022/23, бо захворів на COVID-19.

“Набігався в цьому сезоні на Кубку світу. Як не коліно, то covid. Отримав позитивний тест. На жаль, наступні етапи Кубка світу я пропущу. Сподіваюся, що зможу одужати і виступити на чемпіонаті України в Буковелі”, – написав Дмитро у Фейсбуці.

“У Підручного позитивний тест на коронавірус. Його сезон, на жаль, закінчився. Стан Дмитра — ненайкращий. Шкода, бо він був у хорошому фізичному стані. Очікував від нього, що зможе показати хороший результат на наступних стартах і допомогти у Кубку Націй. Але цей сезон не дає нам щастя — боремося з проблемами зі здоров’ям від самого початку”, – прокоментував Суспільному тренер команди Юрай Санітра.

31-річний біатлоніст від початку сезону був змушений пропустити два місяці через операцію на коліні. Підручний встиг відновитися до початку ЧС-2023 в Обергофі, де входив до топ-10 спринтерської гонки (5-й) та переслідування (8-й).

Назавжди 22: на війні загинув Юрій Басюк зі Збаража (ФОТО)

На Тернопільщині маму одиначку змусили віддати соціальну допомогу та сплатити штраф