Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни сплатили майже чверть мільярда гривень військового збору

За сім місяців цього року платники податків Тернопільської області на підвищення обороноздатності країни перерахували до державного бюджету 246,7 млн грн військового збору. Порівняно з січнем-липнем минулого року надходження цього платежу зросли на 46,1 млн грн або на 23 відсотки.
Як зазначив начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина, лише у липні цього року жителі області сплатили 37,4 млн грн «патріотичного» платежу. Відтак надходження на зміцнення обороноздатності армії від них зросли на 8,5 млн грн порівняно з минулим роком.
«Військовий збір справляється із доходів, які відповідно до податкового законодавства оподатковуються податком на доходи фізичних осіб. До них належать заробітна плата, інші заохочувальні та компенсаційні виплати, винагороди, орендна плата, виплата дивідендів, купівля-продаж рухомого і нерухомого майна тощо. Відтак кожен, хто легалізовує свої доходи, чесно декларує їх та офіційно працює, долучається до фінансового забезпечення нашого війська», – додав Михайло Яцина.

“Подарувала пакетище огірків. Таке можливо лише в Україні”. Тернополянку вразив вчинок незнайомки

На Тернопільщині судитимуть 20-річного водія, через якого загинуло дві жінки