Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Оригінальні подарунки на 8 березня: корисні поради для чоловіків

Вже завтра в Україні, як і в багатьох країнах світу, відзначатиметься День жінки – 8 березня. Про те, що тернопільські чоловіки можуть подарувати своїм красуням, я розповім нижче.

Перш за все необхідно визначитися з тим, кому цей подарунок передбачуєте: коханій жінці, сестрі та матері, колезі чи просто хорошій знайомій. Річ у тім, що категорії та види презентів тут будуть різними. Так, якщо коханій жінці ви можете подарувати еротичну білизну, то такий подарунок не підійде для матері чи колеги. Принаймні для останньої він може нести приховані натяки, а то й взагалі стане причиною сварки.

Найкраще перш ніж робити подарунок дізнатися, чого саме хоче жінка. Проте ні в якому разі не можна запитувати це напряму. Якщо ви не знаєте, чого ж хоче ваша красуня, а часу щось придумати обмаль – ось список найпопулярніших та найоригінальніших подарунків:

Travel Map

Чудова карта світу, на якій можна відзначати, де ви вже побували і куди ще можна поїхати. Однак цей подарунок підійде авантюрним дівчатам, які люблять подорожувати.

Сертифікат у салон краси чи СПА

Яка жінка не мріє бути красивою? Такий подарунок “вб’є” двох зайців. По-перше, дасть змогу покращити зовнішній вигляд, по-друге, дозволить відпочити фізично й морально.

Косметика чи набори за доглядом

Такий подарунок може як порадувати, так і засмутити, тому з ним варто бути особливо обережним. Найкраще таке дарувати сестрі чи матері, або якщо й коханій, то вибирати мультикомплекти відомих брендів.

Парфуми

Саме парфуми, а не туалетна вода. Маленька бутилочка відомих брендів зробить щасливою кожну жінку.

Аксесуари та прикраси

Сюди можна віднести сумки, шалики, браслети, каблучки тощо. Варто пам’ятати, якщо ви даруєте прикрасу, вона повинна бути якісною та дорогою. Найкраще зі срібла чи золота, проте можна і якісну біжутерію.

Одяг

Одяг найкраще дарувати близьким людям – матері, сестрі, коханій дружині.

Білизна

Такий подарунок можна робити лише коханій жінці. Проте в даному випадку ви повинні знати її розмір та вподобання.

Квіти

Тут можна вибрати на будь-який смак: польові, троянди, орхідеї, чи, навіть, квіти з цукерок та фруктів. Головне “ввімкнути” фантазію, або знайти гарного флориста.

Персональний чохол

Останні кілька місяців у моді персональні чохли на мобільні телефони, планшети та ноутбуки. Принт можна вибрати самостійно, головне, аби фото було відповідного розрішення.

М’які іграшки-грілки

Є дівчата, які навіть у 20 і 30 років обожнюють м’які іграшки, особливо коли це “няшні” ведмедики у людський зріст. Приємне можна також поєднати з корисним, вибравши іграшку-грілку.

Абонемент у спортзал/курси

Якщо ваша знайома чи кохана дівчина давно планує піти у спортзал, чи на якісь курси, ви можете її до цього підштовхнути. Достатньо лише подарувати відповідний абонемент.

Дзеркало з підсвіткою

Майже кожна дівчина мріє про велике дзеркало з круговою підсвіткою (як у фільмах чи на сторінках глянцю), перед яким можна не лише вдало робити макіяж, а й селфі.

Гаджети

З категорії гаджетів найкраще дарувати смартфони, планшети, розумні годинники тощо.

Професійна фотосесія

Професійна фотосесія вартує не дешево, тому про неї мріє чи не кожна красуня. До того, так у вас можуть з’явитися якісні спільні фото.

Подорож

Романтична подорож на двох – ідеальний подарунок для вашої коханої жінки. Особливо якщо це туди, куди вона давно мріяла поїхати.

А от що дарувати не бажано, так це посуд та побутові прилади. Так ви лише натякаєте на їх швидке використання й показуєте свою байдужість.

Христина Слота

У Борщеві горів підвал багатоповерхівки

На Тернопільщині правоохоронці впіймали шахраїв (фото)