Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі ветеранів АТО безкоштовно навчають англійської мови

Таку місію на себе взяло представництво служби зайнятості.

Демобілізованих учасників антитерористичної операції та внутрішньопереміщених осіб навчають азів англійської мови. Соціальний проект стартував на базі онлайн платформи «Lingva.Skills».
«На Тернопільщині, – зазначив директор обласного центру зайнятості Василь Олещук, – навчатися англійській уже виявили бажання майже 150 осіб зі статусом безробітного. З них 64 безробітних активно освоюють іноземну мову. І з кожним днем таких ентузіастів стає все більше».
Що ж необхідно зробити безробітному, аби безкоштовно вивчити англійську?
Насамперед, потрібно звернутися до того центру зайнятості, де він зареєстрований як безробітний, з проханням включити до програми безкоштовного навчання за проектом «Lingva.Skills». Фахівцю ЦЗ слід вказати свою електронну пошту українських провайдерів. Приблизно через тиждень особистий консультант центру зайнятості повідомить персональний пароль для входу в систему. Після цього безробітний може зайти з власного комп’ютерана www.lingva.ua і в розділі «Як навчатись» увійти у систему. E-mail та пароль треба вводити із врахуванням регістру та мови.
Усі, хто пройдуть навчання (рівні А1-А2), отримають відповідні сертифікати»

Дівчина-жертва ДТП в центрі міста розповіла свою версію трагедії

Жахлива трагедія на Тернопільщині: тракторист «розчавив» пенсіонера на велосипеді